Четвер, 02.05.2024, 21:30
            Громадсько-політичний рух "ПРАВЕДНІСТЬ"
                                          Тернопільська область 
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS
             п    р    а    в    д    у       т    в    о    р    и    т    ь        п    р    а    в    е    д    н    и    й
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Яка на Вашу думку державна структура в нашому краї найкраще справляється зі своїми обов'язками?
Всього відповідей: 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Червень » 25 » Перемога нашої соратниці і землячки
Перемога нашої соратниці і землячки
19:46
 
 
«Спокуса владою» - це молодіжне політичне ток-шоу на Першому національному каналі, в якому молоді люди, які прагнуть стати політиками і прийти до влади, віч-на-віч зустрічаються з тими, хто вже пізнав її смак. Пройшовши всеукраїнський відбірковий тур, Світлана Коцюба, представник громадсько-політичного руху «Праведність» гідно постала у четвірці лідерів, які змагалися за право отримати найвищу оцінку за свої внутрішні моральні якості, ідеї та ініціативність від відомих та впливових політиків України.

Передача за участю Світлани вийшла в прямий ефір Першого національного каналу 19 травня 2009 року. Експертами-оцінювачами молодих політиків виступили: заслужений економіст України, голова всеукраїнської громадської організації «Жінки України за майбутнє дітей», екс-Голова фонду держмайна України Валентина Семенюк-Самсоненко та Заступник Голови Київської обласної державної адміністрації Валерій Кондрук. Разом із Cвітланою у передачі брали участь голова молодіжного департаменту блоку Кличка Олександр Квашук, голова Яготинської районної організації Партії Регіонів Іван Шулла та перший секретар Ленінського райкому КПУ м. Луганська Сергій Волощенко.

Змагання проходили у 3 тури. У першому раунді кожний з учасників мав 2 хвилини на виголошення свого звернення-декларації до політиків та народу. Виступ Коцюби Світлани, майбутнього правника запам’ятався в першу чергу чіткою позицією відносно моральності та порядності кожного політика.

У своїй промові Світлана зазначила про те, що в системі політичної реформи, зокрема, законодавчій гілці влади, необхідно змінити виборчу систему на мажоритарну (голосування за кожного окремо кандидата в депутати у певному територіальному виборчому окрузі), відновити імперативний депутатський мандат (відкликання депутата людьми, які його обирали з посади, у разі якщо він не виконує своїх передвиборчих обіцянок), скасувати недоторканість з депутатів, за якою сьогодні ховаються злочинці загальнонаціонального масштабу і зменшити кількість народних депутатів, максимум наполовину. Також, Світлана вважає, що формування позитивного іміджу України у міжнародній спільноті залежить від кожного її громадянина, тому принцип «Держава – це я», який вона проголосила, для кожного свідомого українця повинен стати нормою, створюючи таким чином достойне обличчя своїй нації та державі.

У другому турі ток-шоу учасників піддавали «спокусам влади», ставлячи питання, перед якими досить важко встояти та відповісти правдиво.

Найбільшу роль у телепередачі для визначення переможця відіграє третій тур, у якому учасники вступають у дебати з політиками. Під час дебатів підіймалися питання щодо можливих шляхів наповнення державного бюджету, визначення найбільш оптимальної форми державного устрою, реприватизація державного майна (повернення приватних підприємств у державну власність).

Нашою учасницею було підняте важливе питання про розвиток та підтримку агропромислового комплексу, як найбільш важливішою у даний період та найперспективнішою галуззю економіки України.

Позиції Світлани Коцюби знайшли підтримку як у експертів-політиків, так і у присутніх у студії глядачів. Вона об’єктивно та виважено підходила до кожного питання.

В результаті, високоповажні арбітри ток-шоу, перемогу віддали Світлані Коцюбі, визначивши її найкращим молодим політиком України та своїм рішенням довірили долю та майбутнє України.

«Моїм основним завданням на передачі було: продемонструвати та довести свою відмінність від старої еліти можновладців, показати альтернативу, доказати, що саме я – нова генерація політиків, що саме я гідна побудувати Україну духовною, демократичною, правовою та економічно-процвітаючою державою, мені це вдалося довести і найбільша подяка і слава моєму Творцю – Богу за цю перемогу.

Довідка: Світлана Коцюба – 21 рік, народилася у с. Рохманів, Шумського р-ну на Тернопільщині. У 2005 році закінчила Шумський ліцей. Сьогодні успішна студентка 4 курсу юридичного факультету Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна». Член громадсько-політичного руху «Праведність».
Переглядів: 844 | Додав: get | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Патріот  
0
Враховуючи, що в даній передачі переможця визначають політики, які не люблять конструктивну критику і розумніших за себе особистостей - той переможець у них свій. Рекомендую переглянути відеозапис данної передачі - Квашук Олександр - НАЙКРАЩИЙ!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Форма входу
Каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Каталог україномовних сайтів
Copyright PRAVEDNOST-TERNOPIL © 2024