Четвер, 02.05.2024, 18:08
            Громадсько-політичний рух "ПРАВЕДНІСТЬ"
                                          Тернопільська область 
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS
             п    р    а    в    д    у       т    в    о    р    и    т    ь        п    р    а    в    е    д    н    и    й
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Яка на Вашу думку державна структура в нашому краї найкраще справляється зі своїми обов'язками?
Всього відповідей: 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Липень » 2 » Звернення до Тернопільщини
Звернення до Тернопільщини
17:51

    Вітаю Вас, шановні мої однодумці.

   

    Батьків і батьківщину не вибирають. Я пишаюся тим, що я українець і Творець дав мені таку милість народитися на цій землі! І хоч я народився у Луганській області, для мене не існує проблеми мови чи територіальних вподобань. Для мене Україна – цілісна, унітарна і благословенна Господом земля.

    
     Ми усі разом пройшли немалий шлях розбудови незалежної держави, але за вісімнадцять років так і не змогли подолати наслідків дії руйнівної атеїстичної ідеології, що насаджалась в свідомість багатьох поколінь українців впродовж десятиліть. У своїй більшості, державою продовжують керувати колишні представники партійної номенклатури та їх нащадки. А безлад і „ деребан”, що продовжується  на нашій землі, „кришують” структури і формування так званої  організованої злочинності.
   
      Дивно, бо на протязі всіх років розбудови  незалежності, держава визнає існування організованої злочинності, бореться з нею, але ніяк не може подолати. І це на протязі вісімнадцяти років!! Витрачаючи величезні кошти платників податків, тобто наші з вами кошти. Чому це так? Тому, що ми маємо, нажаль, державу кримінально-номенклатурної диктатури. В одній мудрій книзі написано: „Праведність люд підіймає, а беззаконня – то сором народів”.
    
     „Коли множаться праведні, радіє народ, як панує ж безбожний – то стогне народ”. Ось Вам і відповідь на всі запитання. Справа в тому - хто панує. Напевно з цієї причини все частіше ми чуємо стогін простого люду в  рідній Україні.
     
       Я вірю, що прийшов час нам всім зрозуміти і подивитися : кого  ми ставимо панувати над собою та над тими багатствами, що дарував українській землі Господь. В своїх кордонах Україна має майже 30% світових запасів чорноземів. За даними професора зі Львова Михайла Павлишенка, на території України сьогодні налічують близько 20 000 родовищ і рудних проявів, що містять 96 видів корисних копалин. Ринкова вартість цієї мінеральної сировинної бази, за підрахунками вчених, еквівалентна 7,5 трлн. доларів, що у розрахунку на одного мешканця України становить 150 тис. доларів.
    
       Яким чином, і хто  буде використовувати ці багатства? На користь народу, чи на користь олігархічних  кланів? Беззаконники, чи праведні будуть панувати?

Все це залежить від нашого з вами рішення. У вже згадуваній мною мудрій книзі, також написано : „Діточки, - хай ніхто вас не зводить! Хто чинить правду, той праведний, як праведний Він!” Тобто правду може творити тільки праведний.

      
         Тому я вітаю вас, праведність  Тернопільщини.   Підіймаєте свій голос за ПРАВДУ,     СПРАВЕДЛИВІСТЬ, ПРАВОСУДДЯ, ПРАВОПОРЯДОК.
 
                        Поодинці - ми ніхто! Разом – ми сила! ПРАВЕДНІСТЬ В УКРАЇНІ, ЄДНАЙСЯ !!!   

 

 

      З любов’ю до вас,

       лідер громадсько-політичного руху „Праведність”

       Володимир Єрьоменко
 
 
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Переглядів: 814 | Додав: get | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Форма входу
Каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Каталог україномовних сайтів
Copyright PRAVEDNOST-TERNOPIL © 2024