П`ятниця, 03.05.2024, 01:57
            Громадсько-політичний рух "ПРАВЕДНІСТЬ"
                                          Тернопільська область 
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS
             п    р    а    в    д    у       т    в    о    р    и    т    ь        п    р    а    в    е    д    н    и    й
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Яка на Вашу думку державна структура в нашому краї найкраще справляється зі своїми обов'язками?
Всього відповідей: 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Липень » 6 » Рішення міністерства юстиції- позор України. І ляпас всім чесним громадянам.
Рішення міністерства юстиції- позор України. І ляпас всім чесним громадянам.
00:18
  12 червня 2009 року Міністерство юстиції України зареєструвало Всеукраїнську громадську організацію "ГЕЙ-АЛЬЯНС УКРАЇНА". Статус всеукраїнської позволяє цій  організації відкривати свої осередки в кожному місті нашої країни і легалізовувати їх в областних управліннях юстиції.
   Так що ж, дорогі тернополяни,  існує дуже велика ймовірість того, що в нашому рідному місці скоро може появитись осередок цього "шанованого" об'єднання громадян, який буде на законних підставах відстоювати права своїх членів. 
   Та ні, скоро це так не буде - скажете ви. Може так само казали і мешканці Черкаської області, а тут на їх теренах абсолютно законно  з'являється "ГЕЙ-АЛЬЯНС ЧЕРКАСИ". Так що процес пішов. І пішов у повній тиші зі сторони засобів масової інформації, громадських оргазізацій, християнських партій, церков всіх конфесій.
   Стає страшно - це що не прецедент для нашої держави?! Невже ми всі так зашорились, що не бачимо,що відбувається навколо?
   Так це не прецедент, це плювок в обличчя всім порядним людям в Україні, які вважають себе християнами.
В преамбулі до основного закону -Конституції України написано: усвідомлюючи відповідальність перед Богом, власною совістю, попередніми, нинішнім та прийдешніми поколіннями...
    Яку відповідальність перед Богом мало міністерство юстиції ,коли реєструвало, і всі ми, коли мовчимо зараз , якщо в Слові Божому- Біблії , Бог чітко називає всі гомосексуальні дійства словами "мерзота" і "гидота". Чи може всі забули, за що Бог знищив Содом і Гоморру?
    За відповідальність перед поколіннями... Це взагалі "хвора" тема.
Наведемо вам цитати з Маніфесту Гомосексуалістів (Майкл Свіфт, Gay Community News,лютий 1987р):
    "Мы будем сексуально использовать ваших сыновей, оплот вашей немощной мужественности, ваших банальных мечтаний и безвкусной лжи. Мы будем совращать их в ваших же школах, общежитиях, гимназиях, раздевалках, спортзалах, семинариях, молодёжных группах, туалетах кинотеатров, армейских казармах, мотелях, мужских клубах и зданиях парламента. Везде, где мужчины встречаются с другими мужчинами."
    "Ваши законы, запрещающие гомосексуализм, будут отменены. Новое законодательство будет поощрять любовь между мужчинами. Все гомосексуалисты должны встать плечом к плечу как братья, мы должны быть едины в искусстве и философии, едины социально, политически и финансово. Мы переживём триумф только тогда, когда сможем представить нашему злобному гетеросексуальному врагу своё единое лицо."
    "Компромиссов не будет. Мы не размазня среднего класса. Мы интеллектуалы и аристократы от природы среди человеческой расы, а голубая кровь никогда не пойдёт на уступки. Те, кто пойдут против нас, будут отправлены в изгнание."
     " Семья – этот рассадник лжи, предательства, тщедушия, лицемерия и жестокости --- будет упразднена. Институт семьи, который отравляет воображение и обуздывает свободную волю, будет устранён. В генетических лабораториях будут происходить зачатие и взращивание совершенных мальчиков. Они будут объединены в коммунах под руководством и наставничеством опытных."
    "Все церкви, которые нас осуждают, будут закрыты. Нашими единственными богами будут юноши. Мы приверженцы культа красоты, нравственности и эстетики. Всё уродливое, вульгарное и банальное будет уничтожено. Поскольку мы изгнаны из гетеросексуальных кругов среднего класса, то можем жить, руководствуясь лишь голым воображением. Даже крайность для нас слишком малое."
 
Всі маски зірвані. Не вражає?
Дехто з вас може сказати: та міністерство не могло не зареєструвати цю організацію.
Так, згідно діючого законодавства, не підлягають легалізації, а діяльність легалізованих об’єднань громадян забороняється у судовому порядку, коли їх метою є:
 
зміна шляхом насильства конституційного ладу і в будь-якій протизаконній формі територіальної цілісності держави;
підрив безпеки держави у формі ведення діяльності на користь іноземних держав;
пропаганда війни, насильства чи жорстокості, фашизму та неофашизму;
розпалювання національної та релігійної ворожнечі;
створення незаконних воєнізованих формувань;
обмеження загальновизнаних прав людини.
 
Але те ж саме міністерство вже який місяць відмовляється зареєструвати політичну партію "ПРАВЕДНІСТЬ", і до цього часу не надає обгрунтовану відповідь , визначену законодавством.Партію, яка проголосила виконання Божих правил у політиці, і принесення Божих змін.
Такої партії їм не треба, краще лобіювати мерзотників. Щоб процвітало зло, треба просто, щоб добрі люди нічого не робили.
Так що стандарти в нашій юстиції подвійні.
 
Напевно, що список обмежень до легалізації громадських організацій неповний. Напевно і тому , що написаний на початку дев'яностих, коли "живого" гея ніхто ще не бачив.
Але те,що зараз в центрі Київа, а незабаром може і в Тернополі, наші діти вільно можуть побачити пари чоловіків, які публічно цілуються, і це відкладається в їх дитячій підсвідомості, не може не хвилювати всіх нас і це обмежує наші загальновизнані права людини. Ми і наші діти маємо право не бачити цю гидоту. 
 
Тому, громадсько-політичний рух "ПРАВЕДНІСТЬ" ЗАКЛИКАЄ всіх ,кому не байдуже це все. Давайте змінимо ситуацію!
Ми оголошуємо підготовку до початку збору підписів щодо заборони реєстрації подібних організацій і повну заборону пропаганди гомосексуалізму.
 
Керуючись нагодою, хочемо висловити подяку ВО "Свобода", які були єдині хто став на пересторозі спробам провести гей-парад  в столиці Галичини- Львові і дали їм рішучу відсіч, хоча це і була їх перша млява спроба. Так тримати!
 
P.S. Парламент Литви прийняв  закон, який забороняє «пропаганду гомосексуалізму». Закон забороняє прилюдне розповсюдження інформації, яка б була сприятлива для гомосексуалізму, так як вона може шкодити духовному і фізичному здоров'ю неповнолітніх, їх інтелектуальному и моральному розвитку. Закон відноситься також к бісексуалізму и полігамії.
 
 
Керівництво представництва
громадсько-політичного руху "ПРАВЕДНІСТЬ"
в Тернопільській обл.
 
Переглядів: 873 | Додав: get | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Форма входу
Каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Каталог україномовних сайтів
Copyright PRAVEDNOST-TERNOPIL © 2024