П`ятниця, 19.04.2024, 19:50
            Громадсько-політичний рух "ПРАВЕДНІСТЬ"
                                          Тернопільська область 
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS
             п    р    а    в    д    у       т    в    о    р    и    т    ь        п    р    а    в    е    д    н    и    й
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Яка на Вашу думку державна структура в нашому краї найкраще справляється зі своїми обов'язками?
Всього відповідей: 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів


У відповідності до Закону України „Про звернення громадян” , звертаємось до Вас з обуренням відносно неодноразової відмови в реєстрації Міністерством юстиції політичної Партії „Праведність”.

Усвідомлюючи свою відповідальність перед Богом, власною совістю, попередніми, нинішнім та прийдешніми поколіннями, реалізуючи своє конституційне право на політичну свободу, свободу думки, вільне вираження своїх поглядів і переконань, ми, дізнавшись про рішення Установчого з’їзду по створенню в Україні політичної партії „Праведність”, який відбувся у місті Києві 25 жовтня 2008 року,  відповідно до вимог ст.10 Закону України „Про політичні партії в Україні”, поставили свої підписи на підписних листах в підтримку рішення про створення в Україні такої політичної Партії. 

 Але до сих пір, починаючи з квітня місяця 2009 року, політична партія „Праведність” ... Читати далі »

Просмотров: 674 | Дата: 23.12.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Всем приверженцам политической партии „ Праведність”

Работа, проводимая всеми нами по регистрации партии Министерством юстиции Украины, наталкивается на всё новые требования к нам с его стороны и отказы в регистрации Партии.

Очередной такой отказ в регистрации получен нами 09.11.2009 г. Моя личная встреча с Заместителем Министра юстиции Богашевой Н.В. не внесла конструктивизм в отношение Министерства юстиции к процессу регистрации Партии „Праведность”.

Я не вижу в этом трагедии и считаю этот факт естественной реакцией „системы” организованной преступности на рождение и легализацию Организованной Праведности в Украине. Тот факт, что мы стали единственной в истории Украины политической партией, когда подписи, которые были собраны в поддержку о её создании, были направлены на экспертизу в Киевский научно-исследова ... Читати далі »

Просмотров: 762 | Дата: 23.12.2009 | Рейтинг: 4.0/1 | Комментарии (0)

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

14.10.2009 м. Київ № 1876/5

Про реєстрацію об’єднання громадян

Відповідно до статей 14, 15 Закону України „Про об’єднання громадян” на підставі рішення Установчої конференції Всеукраїнської громадської організації „Праведна країна” від 28.02.2009 про створення та затвердження статуту Організації

НАКАЗУЮ:

Зареєструвати Всеукраїнську громадську організацію „Праведна країна”.

Міністр Микола Оніщук

P.S ми раді повідомити Вам про першу перемогу нашого руху. Мінюст нарешті, з другої спроби, дав добро на реєстрацію ВГО "Праведна країна". Шокувало те, що чиновникам міністерства абсолютно невідомий зміст слова праведність і вони зажада ... Читати далі »
Просмотров: 663 | Дата: 21.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

  12 червня 2009 року Міністерство юстиції України зареєструвало Всеукраїнську громадську організацію "ГЕЙ-АЛЬЯНС УКРАЇНА". Статус всеукраїнської позволяє цій  організації відкривати свої осередки в кожному місті нашої країни і легалізовувати їх в областних управліннях юстиції.
   Так що ж, дорогі тернополяни,  існує дуже велика ймовірість того, що в нашому рідному місці скоро може появитись осередок цього "шанованого" об'єднання громадян, який буде на законних підставах відстоювати права своїх членів. 
   Та ні, скоро це так не буде - скажете ви. Може так само казали і мешканці Черкаської області, а тут на їх теренах абсолютно законно   ... Читати далі »
Просмотров: 870 | Дата: 06.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

    Вітаю Вас, шановні мої однодумці.

   

    Батьків і батьківщину не вибирають. Я пишаюся тим, що я українець і Творець дав мені таку милість народитися на цій землі! І хоч я народився у Луганській обл ... Читати далі »

Просмотров: 811 | Дата: 02.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

         Влада міських та районних адміністрацій Литви в пошуках виходу з кризи вирішили покластися на Бога. Так соціал-демократи, члени міської ради Каунасу на позачерговому засіданні 2 липня намірені зареєструвати проект рішення, згідно якого влада звернеться до Бога, щоб він взяв в свої руки повне керування Каунасом в кризу, - повідомляє Християнский Мегапортал invictory.org.

Каунаські есдеки вирішили взяти приклад з органів влади Вільнюського району. На минулому тижні Рада Вільнюського району абсолютним числом голосів (більша частина членів Ради – представники Виборчої акції поляків Литви) передала себе під безпосередню опіку Бога-Отця та Ісуса Христа. За це рішення проголосував&nb ... Читати далі »

Просмотров: 701 | Дата: 30.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

                      Шановні тернополяни!

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.
 
Нажаль у свідомості багатьох українців це свято не зайняло своє почесне місце серед інших визначних дат. На це є свої причини. І ... Читати далі »
Просмотров: 781 | Дата: 26.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Міністерство юстиції , порушивши вимоги законодавства України про строки надання відповіді щодо офіційної реєстрації політичних партій, не надавши жодних документів, в телефонному режимі повідомило про відмову в реєстрації політичної партії "ПРАВЕДНІСТЬ" І пообіцяло незабаром надати грунтовну відповідь.
Нещодавно міністерство після перевірки наших документів вже повертало їх для доопрацювання. Після виправлення вказаних помилок пакет документів було повторно внесено для легалізації. І ось тепер винесено остатотнє рішення.
Про що це все нам говорить?
По-перше: законодавство не забороняє нам подати документи ще раз.Ми це і зробимо, але тільки після досконалого вивчення наданої відповіді про відмову і консультації з юристами щодо ії законності.
Просмотров: 772 | Дата: 26.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

 
 
«Спокуса владою» - це молодіжне політичне ток-шоу на Першому національному каналі, в якому молоді люди, які прагнуть стати політиками і прийти до влади, віч-на-віч зустрічаються з тими, хто вже пізнав її смак. Пройшовши всеукраїнський відбірковий тур, Світлана Коцюба, представник громадсько-політичного руху «Праведність» гідно постала у четвірці лідерів, які змагалися за право отримати найвищу оцінку за свої внутрішні моральні якості, ідеї та ініціативність від відомих та впливових політиків України.

Передача за участю Світлани вийшла в прямий ефір Першого національного каналу 19 травня 2009 року. Експертами-оцінювачами молодих політиків виступили: заслужений економіст України, голова всеукраїнської громадської організації «Жінки України за майбутнє дітей», екс-Голова фонду держмайна ... Читати далі »
Просмотров: 842 | Дата: 25.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (1)

Щиро раді представити Вам цей сайт, присвячений діяльності громадсько-політичного руху "ПРАВЕДНІСТЬ" на теренах Тернопільської області. Дитинка тільки народилася, тому просимо не дуже строго оцінювати ії. Так що наперед вдячні Вам всім за лояльність.
На сторінках цього сайту ми хочемо представити Вам наше бачення на події в нашому краї, в нашій державі. І саме головне- представити Вам концепцію і програму змін, яка базується на Божих принципах, викладених в Біблії. Хочемо зазначити, що ми діємо виключно в громадсько-політичній сфері і не причисляємо себе до жодної конфессії і деномінації, хоча в наших рядах присутні представники всіх.
Так що ласкаво просимо Вас до спілкування на цих сторінках та вживу. Мріємо, що з гостей цього сайту Ви переростете в прихильників нашого руху для принесення в наш край Божих перемін.
Благословінь Вам!
Просмотров: 719 | Дата: 24.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

« 1 2
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Форма входу
Каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Каталог україномовних сайтів
Copyright PRAVEDNOST-TERNOPIL © 2024