П`ятниця, 26.04.2024, 00:49
            Громадсько-політичний рух "ПРАВЕДНІСТЬ"
                                          Тернопільська область 
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гість | RSS
             п    р    а    в    д    у       т    в    о    р    и    т    ь        п    р    а    в    е    д    н    и    й
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Яка на Вашу думку державна структура в нашому краї найкраще справляється зі своїми обов'язками?
Всього відповідей: 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Травень » 26 » Підприємці сказали НІ знищенню дрібного та середнього бізнесу!
Підприємці сказали НІ знищенню дрібного та середнього бізнесу!
20:56

26 травня 2010 року Хмельницька обласна організація ВО "Свобода" пікетувала Хмельницьку обласну раду та обласну держадміністрацію із вимогами негайно припинити знищення середнього та дрібного підприємництва, як основи середнього класу; припинення практики обкладення малих та середніх підприємців нереальними поборами; припинення тотального тиску та безсистемні перевірки; створення умов для розвитку середнього та дрібного підприємництва.

"Держава сильна, коли має потужну соціальну опору в особі середнього класу. Тільки за умов захисту середнього прошарку населення, створення можливостей для його розвитку можлива побудова сильної Української Національної Держави.

Важливою складовою середнього класу є дрібне і середнє підприємництво, яке дає надходження до бюджету у вигляді прямих податків та розвиває соціальну інфраструктуру, наповнює економіку грошима у вигляді непрямих податків. Влада, яка повинна дбати про розвиток та становлення середнього класу, його системно та цілеспрямовано нищить. Нищить аби ліквідувати соціальну опору Національної Української Держави.

Нахабний тиск, який здійснюється на дрібний та середній бізнес переступив межу. Перевірки податкових органів завершуються для підприємців однаково – величезними штрафами, сплатити які вони просто не в змозі. Як результат, існування на межі виживання або повне банкрутство. По-суті, штраф став основною формою боротьби проти підприємництва. Він свідомо виставляється таким, щоб знищити підприємця. Конкретні цифри просто доведені на місця і відповідні органи виступають в ролі ліквідаторів, репресивної машини, завдання якої загнати середній і дрібний бізнес в глухий кут, не дати йому навіть шансу на розвиток. Масові, безсистемні перевірки, нахабний тиск, повернення до практики "маски-шоу" стають традиційними.

ВО "Свобода" вважає розвиток середнього класу дієвою альтернативою пануючій кланово-олігархічній моделі господарства. Тільки потужний середній клас здатний збудувати тверді підвалини процвітання та справедливого ладу в Україні. Тому ми послідовно виступаємо за ліквідацію соціальної прірви між багатими та бідними шляхом стимулювання розвитку середнього класу (дрібні та середні підприємці, високооплачувані працівники), який становитиме не менше ніж 60% від працездатного населення", – наголосив під час виступу заступник голови Хмельницької обласної організації ВО "Свобода" Олександр Симчишин.

Прес-служба Хмельницької обласної організації ВО "Свобода"
Переглядів: 831 | Додав: get | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту
Форма входу
Каталог сайтів Каталог україномовних сайтів Каталог україномовних сайтів
Copyright PRAVEDNOST-TERNOPIL © 2024